LAG SYDHAVSØERNE

Udvikling på Lolland og Falster

Læs hjemmesiden igennem

Rigtig mange af de informationer man har brug for som ansøger, kan man finde på vores hjemmeside. Under menupunktet "Links" kan du finde alle de links, der er relevante for din ansøgning, samt links der måske kan inspirere dig.

Når først LAG Sydhavsøerne begynder at have projekter der er færdigafsluttet, vil vi også kunne præsentere små videoer af projektansøgere, der fortæller om de effekter de har opnået ved hjælp af LAG-midlerne.

Under menupunktet "Målsætninger" skal du som noget af det første, vurdere om dit projekt overhoved er berettiget til støtte. LAG Sydhavsøerne er forpligtet til at yde støtte til projekter der skaber jobs og grobund for bosætning. Dette er krav som EU og den danske stat har vedtaget for alle landets LAG'er. Derudover er LAG'en forpligtet til at arbejde for at opfylde de målsætninger, som medlemmerne har prioriteret i Udviklingsstrategien.

Udviklingsstrategien er det overordnede styringsværktøj, der guider bestyrelsens arbejde i de kommende år. Strategien kan læses under menupunktet "Links".
LAG SYDHAVSØERNE, PARKVEJ 37, 4800 NYKØBING FALSTER, CVR: 43419463, TELEFON: +45 6016 8013

FORMAND@LAG-SYDHAV.DK      TANGE@LAG-SYDHAV.DK

Tilgængelighedserklæring
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk