LAG SYDHAVSØERNE

Udvikling på Lolland og Falster

For at kunne gennemføre et kompliceret projekt som et LAG projekt, er det vigtigt at man kan overskue de mange elementer, der er i sådan en proces. Man skal kunne styre økonomien stramt, og man skal kunne holde styr på leverandører, frivillige hjælpere, mange bilag, og sørge for at alle regler og paragraffer bliver overholdt til punkt og prikke. Undervejs må man ikke miste overblikket, eller lade sig friste af de nemme løsninger. Bestyrelsen vurderer alle ansøgeres evner til at varetage den ledende rolle, der er nødvendig for at gennemføre et LAG projekt.


Kapacitet

Point

Beskrivelse

0

Tildeles projekter hvor ansøger ikke har kapacitet til at gennemføre projektet

4

Tildeles projekter hvor ansøger sandsynligvis har kapacitet til at gennemføre projektet, men hvor ansøger mangler ressourcer, viden og/eller erfaring.

6

Tildeles projekter hvor ansøger har kapacitet til at gennemføre projektet succesfuldt. Der kan dog stilles spørgsmål til både ansøgers ressourcer, viden og/eller erfaring.

8

Tildeles projekter hvor ansøger i høj grad har kapacitet til at gennemføre projektet succesfuldt. Der kan dog stilles spørgsmål til enten ansøgers ressourcer, viden eller erfaring.

10

Tildeles projekter hvor ansøger i højeste grad har kapacitet til at gennemføre projektet succesfuldt. Ansøger har både ressourcer, viden og erfaring til en succesfuld gennemførsel af projektet.
LAG SYDHAVSØERNE, PARKVEJ 37, 4800 NYKØBING FALSTER, CVR: 43419463, TELEFON: +45 6016 8013

FORMAND@LAG-SYDHAV.DK      TANGE@LAG-SYDHAV.DK

Tilgængelighedserklæring
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk